Innan middag på fredag em så hann vi med ett snabbt besök vid ”Hot Water Beach”. Där finns det ”spots” där det strömmar upp vatten som värmts upp av het lava. Inget bad eftersom det finns många farliga undervattensströmmar där många dumdristiga turister råkat illa ut.


Badade gjorde vi däremot i Hahei innan middag.

Under lördagen så tog Dawn oss runt på utflykt runt Coromandelhalvön. Från öst till väst körde vi på en grusväg som liknade en berg och dalbana, upp och ner, och oändligt många kurvor. Ibland såg vi våra egna bakljus. Här stannade vi och jag fick se det första stora kauriträdet, det kallas ”Square Kauri” och beräknas vara ca 1200 år. Skogen där kauriträdet växer är frodig och en typ av regnskog.


På kvällen anslöt Rodney och barnbarnet Jarrod.

Vid söndag frukost tände vi det tredje adventsljuset. Sedan badade ia och jag medan Rodney och Jarrod som är mera vana vid havet snorklade. Under eftermiddagen vandrade ia och jag till Cathedral Cove, en promenad på ca 45 min enkel väg. Strålande väder.


Stillsam middag, som vanligt BBQ. Vi passade på att visa upp filmen från vårt bröllop, och alla tyckte det var så vackert.

Måndag morgon vaknade vi till ett stilla regn, men kände oss lyckliga för att vi haft ytterligare en fin sommarhelg vid havet.

Hans-Göran och ia