Efter några dagar i Hamilton har vi nu kommit lite bättre i fas med tiden…Vi har hunnit med ett par besök på min gamla arbetsplats (bullar bakades till eftermiddagsfikat i torsdags – de gick åt i ett nafs).

Pete och Kathy som vi bor hos, föreslog att vi skulle passa på att åka till deras sommarhus vid Waihi beach över helgen. Vädret har stabiliserats och för helgen var det mest sol i prognoserna. Lördag förmiddag körde vi 1,5 tim åt sydost för att komma till kusten. Waihi beach är en populär semesterort, men det finns också en del permanentboende här.

Vi njöt av promenader på stranden och gick också en tur längs en fin skogsstig till nästa strand norr om Waihi beach, en promenad på 3 km enkel väg.

Vid den fina stranden fanns många Pohutukawaträd som just börjat blomma. De kallas ofta för julträd pga sina röda blommor i jultid.

Adventsfrukost uppdukad. Trevlig 2:a advent!!

ia och Hans-Göran