Vi försöker vänja oss vid +30 grader….men det brukar ju ta några dagar! Idag har vi vandrat en del i den sk.”Golden Triangle” ett enormt shoppingdistrikt och Kuala Lumpurs centrum. På vårt hotell finns en utsiktsterrass på 13nde våningen. Hans-Göran lutade sig utan rädsla mot balkongräcket.


På kvällen tog vi en guidad ”topptur” i Petronas Twin towers. Där ingick en vandring på bron mellan tornen (40nde våningen) och ett besök på utsiktsterrassen (86te våningen). Här är torn nr 1 och Tv-tornet i bakgrunden fotat från torn 2 våning 86.

På utsiktsterrassen fanns en utställning med massa teknologi. Här håller jag min biljett mot en kamera i TV-skärmens överkant som läser en kod på biljetten och då skapas en bild av tornens toppar på skärmen.


Hans-Göran lyckades alltså få upp mig i tornen!

ia